Vejret chania maj

Vejret i Chania i maj – Godtur.dk rejseside

I maj måned i Chania kan man opleve temperaturer så lave som 15°C grader og så høje som 24°C grader. Det er det perfekte sight-seeingsvejr for Chania, …

Vejret i Chania i maj 2023 | 14-dages | Vejreti.com

Get the monthly weather forecast for Chania, Kreta, Grækenland, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Vores hjemmeside leverer vejrudsigter for det gennemsnitlige vejr i Chania i maj 2023, inklusive temperaturer i Chania i maj og det gennemsnitlige antal regnvejrsdage.

Månedsudsigt for Chania, Kreta, Grækenland | AccuWeather

Gennemsnitligt vejr Chaniá i Maj ; Maksimal temperatur: 23°C ; Minimum temperatur: 16°C ; Vandtemperatur: 21°C ; Tørre dage: 23 ; Dage med regn: 8.

Get the monthly weather forecast for Chania, Kreta, Grækenland, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Chaniá vejr i Maj ☀️ Hvad er vandtemperaturen?

Chaniá vejr i Maj ☀️ Hvad er vandtemperaturen? 🌊

Komplet oversigt over Chanias vejr året rundt med klimatal for temperaturer, solskinstimer, vandtemperatur og nedbør. Alt om vejret i Chania, Kreta.

Find ud af, hvordan vejret er i Maj for Chaniá • Se klimaoplysningerne med gennemsnitlige temperaturer og vandtemperaturer til din perfekte solferie.

Chania by – Hvordan er vejret? Læs mere om vejret her

Hvordan er vejret, når du skal rejse til Chania på ferie? Vejret, klima og temperatur spiller en afgørende rolle på din ferie, uanset om det gælder soltimer …

Vejret i Chania året rundt – MitRejseVejr

Vejret i Chania året rundt

Vejret i Chania i maj ; dag temperatur, Gennemsnits dag temperatur, +24.7°C ; nat temperatur, Gennemsnits nat temperatur, +15.2°C ; Vandtemperatur, +19°C.

Komplet oversigt over Chanias vejr året rundt med klimatal for temperaturer, solskinstimer, vandtemperatur og nedbør. Alt om vejret i Chania, Kreta

Vejr og temperaturer for Chania | TUI.dk

I Chaniá står den på Kreta-festival i tredje uge af maj med farverig folklore optræden og sportsarrangementer. Et godt tip til denne årstid er at vandre i …

Vil du vide, hvordan vejret er i Chania? Tjek vejret i vores temperaturguide inden du tager af sted – og dag for dag i løbet af rejsen.

Vejret i Chania i maj – TurVejr

Vejret i Chania i maj

Når du rejser til Chania i Maj kan du forvente: nogle gange regn, lejlighedsvis tordenvejr, lejlighedsvis tåge . Rækken af gennemsnitlige dagtimerne …

Vejret i Chania i maj. Klimaet i Chania. Vejr Chania. Det bedste tidspunkt at rejse. Populære rejsedestinationer

Vejret og årstider i Kreta

Vejret og årstider i Kreta – Kreta.dk

Vejret i Maj i Chania, Grækenland 2021 – HikersBay

Chania – Vejret i Maj i Chania, Grækenland 2021

Vejret i Chania i Maj 2021. Rejseguide og råd. Læs en oversigt over klimaet. ✅ Vejrfænomener optaget i de foregående år i Chania ☃ Vandtemperatur i lokaliteter i Chania ☀ Ferie vejr for Chania i Maj ☔. Temperatur, vand, nedbør, dage i vådt vejr og rådgivning på det bedste tidspunkt at besøge Chania.

Keywords: vejret chania maj